Till storasyster...

 
Jag tror starkt på detta att man ger storasyskonet en present "från bebisen" när de kommer och hälsar på uppe på BB. Då firar man ju inte bara det nya lilla miraklet utan även storasyster! Det är ju verkligen något att fira, att man blivit storasyster!
 
En av mina största fasor är att vår älskade dotter ska känna sig undanskuffad eller förbisedd när mycket tid av naturliga skäl kommer att läggas på det lilla syskonet. Därför ska vi idag packa in lite paket till lillan och ta med oss i BB väskan för att även fira vårt stora mirakel! Inte för att presenter kan ersätta tid med mamma och pappa såklart, utan mer symboliskt för att visa att HON är viktig och delaktig! 
 
Det lilla miraklet uppskattar ju liksom inte presenter än, men det gör där emot vårt stora mirakel så detta ljuvliga halsband från Silverskrinet kommer storasyster att få när hon första gången kommer till BB för att hälsa på lillebror/lillasyster. Tycker det är så otroligt sött! En liten nalle som håller i ett hjärta av rosa sten.
 
Hon kommer även få lite pyssel och leksaker ect, men jag vill även ge henne något bestående som hon kan minnas, ha på sig när hon blir äldre och komma ihåg att det fick hon i storasysterpresent. Vad kan då passa bättre än detta söta smycke?
 
Gav ni era stora barn storasyster/storebrors paket?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nelly

BRA gjort! Det är vidrigt med alla som kommer med mängder av paket till en nyfödd, men storasyskonet får stå och titta på och får inget själv... FY! Så gör man liksom inte, storasyskonet ska självklart också ha paket!

2012-06-29 @ 11:56:03
Postat av: Anonym

Håller med! Fint att ge storasyster något också, babyn får ändå så mycket...

2012-06-29 @ 16:54:43
Postat av: Tove

Är helt på din linje! :-)
Isak fick en docka av lillasyster när hon föddes, och han fick själv välja en present som han ville ge till henne - det blev en supergosig snuttefilt!
Nu (nästan 3 mån efter) pysslar vi med våra bebisar samtidigt Isak och jag.. :-D

2012-06-29 @ 20:01:08
Postat av: ellenojag

Vi hade också köpte en present till Ellen från Hugo när vi kom hem! En pojkdocka, hon älskar den och när jag byter på Hugo byter hon på dockan ;)
Sen har vi haft tur, att alla som kommit och hälsat på oss, har faktiskt haft något litet med till Ellen <3

2012-06-29 @ 21:10:01
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Du tycker inte att barnet blir bortskämt? Bra att lära sig att någon annan ön en själv kan stå i centrum!

2012-06-29 @ 23:48:03
Postat av: Sara

Folk som inte har hyfs att köpa något litet även till storasyskonet borde inte få hälsa på över huvud taget... Skulle bli så sur om någon inte gav mitt äldsta barn en liten symbolisk sak, men hade med sig till den nyfödda!

2012-06-30 @ 10:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0